Audi Q3

Q3 Sportback
Adventure

Preț recomandat 39.865€ cu TVA

Audi Q3 Sportback: practic, sportiv și elegant.

Fiind pe de o parte un SUV, iar pe de altă parte un coupé, Q3 Sportback este un automobil cu capacitate extraordinară de adaptare.

Design Exterior

Grila Singleframe octogonală a radiatorului, ce reprezintă semnul distinctiv de design al modelor Q, este neagră și pronunțat tridimensională. Cabina are formă specifică modelelor coupé, iar înălțimea plafonului este redusă, pe când eleronul de la nivelul plafonului este lung, iar montanții D sunt puternic înclinați. Contururile accentuate deasupra pasajelor roților semnalează tracțiunea quattro.

Plafon coborât și caroserie musculoasă: designul

Compartimentul pasagerilor, specific modelelor coupé, contrastează cu secțiunea frontală masculină. Aceste trăsături, împreună cu linia abruptă a plafonului, creează impresia că modelul Sportback este mult mai lung decât fratele său, Q3, deși diferența este de doar 16 milimetri.

Solicită oferta

Design Interior

În stilul modelelor Audi de talie mare: bordul

Designul exterior cu linii sportive, tensionate, continuă și la interiorul modelului Audi Q3 Sportback. Liniile accentuat orizontale amplifică impresia de spațiu generos oferit de interior.

Panoul de instrumente se face remarcat prin designul împărțit pe două zone, ce face ca Audi Q3 Sportback să pară deosebit de lat: zona superioară integrează gurile de ventilație, iar cea inferioară reprezintă nivelul operațional. Ergonomia întregului bord este orientată spre persoana de la volan. La fel ca display-ul MMI touch, și consola centrală cu unitatea de control a sistemului de climatizare este înclinată cu 10 grade spre șofer.

Tehnologie

Farurile Matrix LED reprezintă dotarea de vârf în gama de lumini. Astfel, nouă LED-uri generează luminile de întâlnire și zece LED-uri, luminile de drum, ce iluminează dinamic și cu precizie.

Suspensia este un exemplu grăitor al caracterului adaptabil al acestui automobil, asigurând agilitate extraordinară și, totodată, confort ridicat -calități datorate în mare parte și ampatamentului lung al automobilului.

Sistemele de asistență a șoferului

Audi Q3 Sportback este dotat cu sisteme moderne pentru parcare, inclusiv camerele exterioare ce oferă imagini la 360 de grade, afișând imaginea zonei din jurul mașinii pe display-ul MMI, iar șoferul poate alege din mai multe perspective.

Sportive pe șosea, dar și în off-road: suspensiile

Audi Q3 Sportback asigură plăcerea condusului pe diferite tipuri de suprafețe de rulare. În oraș, la drum lung sau pe teren mai dificil, crossover-ul compact este în toate situațiile un automobil polivalent și dinamic.

Solicită oferta

Caracteristici

Audi Q3 Sportback este unul dintre cele mai spațioase modele din segmentul de automobile din care face parte, cu dimensiuni ce îi accentuează caracterul sportiv.

Capacitate de până la 1400 de litri: portbagajul

Portbagajul de mari dimensiuni este încă un punct forte important al modelului Audi Q3 Sportback, pentru că, în funcție de poziția scaunelor din spate, capacitatea acestuia variază între 530 și 1400 de litri.

Dotări

Pachet Comfort Selection, Parking control Plus, Faruri și stopuri LED cu semnal dinamic, Jante aliaj ușor 7Jx18 cu 5 brațe duble, Audi smartphone interface, Cameră video pentru marșarier, Cruise control și alte dotări opționale.

Datorită conceptului flexibil adoptat pentru liniile de echipare și grație gamei ample de culori și materiale, puteți personaliza în foarte mare măsură și interiorul modelului Sportback. Pachetul cu detalii cu aspect de aluminiu conferă un plus de eleganță atractivă interiorului.

Pe întuneric, cele două pachete opționale de iluminare accentuează diferite elemente și zone de la interior. Este vorba despre Pachetul de iluminare ambientală.

Multe dintre serviciile Audi Connect sunt cumulate în aplicația gratuită myAudi, care interconectează smartphone-ul clientului cu Audi Q3 Sportback. Aplicația poate fi folosită pentru a transfera automat rutele de navigație în sistemul MMI: imediat ce utilizatorul ajunge în automobil, navigația va fi afișată pe ecranul de la bordul mașinii. Aplicația suportă, de asemenea, streaming-ul de muzică și afișează agenda telefonului în MMI.

De asemenea, Q3 Sportback poate fi descuiat și încuiat de la distanță, folosind aplicația myAudi, iar clienții pot vedea starea curentă a automobilului, inclusiv locul în care este parcat.

Află oferta de la distribuitorii Audi

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Furnizarea datelor și acordul privind Politica de prelucrare a datelor nu sunt obligatorii, însă refuzul dvs. determină imposibilitatea prelucrării datelor și, implicit, imposibilitatea de a putea comunica în vederea trimiterii ofertei.
  Vom stoca doar email-ul și/sau telefonul conform canalului de comunicare ales. Datele vor fi prelucrate în conformitate cu politica de protecție a datelor disponibilă aici.

  Va rugam sa completati campurile necesare.

   Q3 SUV Consum mixt: 6,6 l/100km; CO2 WLTP: 147,0 g/km. *Q3 Sportback Consum mixt: 6,5 l/100km; CO2 WLTP: 150,0 g/km.
   Imaginea este cu titlu de prezentare. Oferta include reducerea comercială oferită de Porsche Romania, distribuitorul autorizat Audi având libertatea de a oferi orice alte reduceri/beneficii comerciale, în conformitate cu propria politică. Prețul afișat este prețul recomandat de vânzare pentru varianta Q3 35 TFSI.

   Prețul final de vânzare este stabilit de distribuitorul autorizat Audi. Oferta este valabilă până la 30.06.2024, în limita stocului disponibil. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vă adresați unui distribuitor autorizat Audi.
   Preț recomandat cu TVA pentru Q3 SUV Adventure: 38.400 euro. Preț recomandat cu TVA pentru Q3 Sportback Adventure: 39.865 euro.

   Mulțumim pentru vizita pe website-ul Audi! Ne rezervăm dreptul de a implementa modificări pe website fără o informare prealabilă. Deși lucrăm în fiecare zi la menținerea corectitudinii informațiilor afișate, nu putem exclude situația existenței unor erori sau omisiuni.

   Imaginile incluse pe website sunt destinate exemplificării și ca atare sunt doar cu titlu de prezentare. Anumite autovehicule prezentate sunt echipate cu dotări opționale, disponibile contra cost. Toate informațiile cu privire la dotări și date tehnice sunt cu titlu informativ, corespund datelor disponibile la momentul publicării acestora și nu reprezintă o ofertă angajantă pentru Porsche România SRL și/sau unul sau mai mulți dintre distribuitorii autorizați Audi. Pentru mai multe informații referitoare la autovehiculele și produsele prezentate pe acest website, vă rugăm să vă adresați unui distribuitor autorizat Audi.

   Prețurile afișate pe acest website reprezintă prețuri de vânzare recomandate. Prețul final de vânzare pentru autovehiculele și produsele prezentate pe website este stabilit, de o manieră independentă, de distribuitorul autorizat Audi de la care autovehiculul / produsul în cauză este achiziționat. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vă adresați distribuitorilor autorizați Audi. Prețul final de vânzare va fi stabilit în lei prin considerarea cursului de schimb euro – leu aplicat de distribuitorul autorizat Audi căruia vă adresați.

   Cu privire la valorile de consum și emisii ale autovehiculelor prezentate pe website, menționăm că începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehicule noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (WLTP - World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2. Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP înlocuiește progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC.

   Totodată, valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui autovehicul sunt influențate de conduita în trafic, de ponderea parcursului urban/extraurban și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai autovehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat.

   Valorile de consum și de emisii CO2 pot diferi ușor față de datele ce vor fi înscrise în certificatul de conformitate furnizat la momentul livrării autovehiculului. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet www.audi.ro/stiri/wltp sau de la distribuitorii autorizați Audi. Informațiile nu se referă la un anumit autovehicul și nu constituie parte integrantă a ofertei, ci sunt destinate exclusiv scopurilor comparative între diferitele tipuri de autovehicule.

   Vă dorim o vizită plăcută pe website-ul Audi România!
   Mulțumim!